Hva er coaching?
Coaching handler i hovedsak om å få frem det beste i seg selv. Være sjef i sitt eget liv. Ha overskudd til å nyte øyeblikkene. Hvem vil vel ikke det?

Coaching dreier seg blant annet om å stoppe opp. Ta deg tid til å kikke innover og finne ut hva som er viktig for deg. Hva drømmer du om? Hva gir glede? Hva får du energi av? Hva hindrer deg i å gjøre de tingene som gir livet mening? Ved å bli bevisst på hva som er grunnleggende viktig for deg og hva som hindrer deg fra å være tro mot deg selv, blir det enklere å ta riktige valg som gir mening. Noen ser på det å gå i coaching som en ryddejobb – en intern sorteringsjobb som gir oversikt.

Coaching handler også om å strekke seg – være i bevegelse – mot det livet du ønsker deg. Kanskje er det bare små endringer som skal til. Eller kanskje må du bevege deg godt utenfor komfortsonen din for å få de endringene du ønsker deg. Noen er veldig målrettet og har et klart bilde av målet sitt. Andre vet bare at de skal et annet sted enn der de er nå.

Coaching kan hjelpe deg som ønsker en endring i livet; liten eller stor.

Jeg jobber etter den filosofien at du er ekspert på ditt eget liv og selv i stand til å finne svarene på de utfordringene du måtte ha. Min jobb er å stille gode spørsmål, lytte, utfordre, støtte og lokke frem egenskapene og kreativiteten som allerede bor i deg. Jeg gir ikke råd.

Jeg jobber både med jobbrelaterte og personlige utfordringer. For meg er det viktig å se på deg som et helt menneske, og ikke bare de rollene du har. Har du det godt på en arena i livet vil det gjerne smitte over på andre deler av livet. Og omvendt.

Jeg jobber under strenge etiske retningslinjer, i tråd med ICF Norge sine krav. Les mer på www.icf.norge.no. Alt vi snakker om under coachingen forblir mellom oss. Jeg lover full konfidensialitet. 

Se noen eksempler på hva jeg som coach kan hjelpe deg med...
Kontakt
Mobil:
41 30 94 05

Mail:
cille@cillesaastad.no
Adresse

Sandvika

Ta kontakt for veibeskrivelse.

Gratis prøvetime

Tar for tiden ikke inn nye klienter.

Nyhet

"Bekymring tar ikke bort morgendagens problemer, det tar bort dagens fred!"

Copyright 2010 by Cille Saastad :: Coach & Samtalepartner   Login