Aktuelt
KARRIERERÅDGIVNING

Jeg tilbyr nå også karriererådgivning, gjerne i kombinasjon med coaching. Det har jeg erfaring med at fungere godt. CV, søknader, personlige presentasjoner og intervjuteknikk er ting jeg kan hjelpe til med.

 

 

 
ARTIKKEL PÅ WWW.DAMENE.NO

Vær god med deg selv - du fortjener det.

Les min artikkel på www.damene.no om hvordan du kan bli bedre kjent med deg selv og akseptere deg selv på en bedre måte. 

Les artikkelen her...

 
Coaching
Tar du deg ofte i å tenke på/planlegge det som skal skje neste time, i kveld, i morgen – i stedet for å være tilstede i det som faktisk skjer akkurat nå? 

Har du en tendens til å utsette ting? Og kanskje sier du til deg selv:     ” Bare jeg blir ferdig med ….., så skal jeg begynne å nyte livet/så kan jeg slappe av/ så skal jeg melde meg på ... eller begynne å være mer sosial eller begynne å trene eller eller ……?

Kan du kjenne at du mister troen på deg selv i perioder? At selvfølelsen/selvtilliten noen ganger er helt på bånn? At tankene eller følelsene tar slik overhånd at tilværelsen føles overveldende og kaotisk?

Alt dette tapper deg for energi.

Jeg kan hjelpe deg med å finne retning i livet ditt hvis du har gått deg vill, kommet inn i et blindspor, eller rett og slett føler at du sitter fast og ikke kommer deg viderer. Hjelpe deg med å finne tilbake til deg selv, tro på deg selv og fokusere på det som er viktig i ditt liv. Slik at du får et liv fylt med mening, en hverdag med gleder og utfordringer som du har energi til å takle.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Kontakt
Mobil:
41 30 94 05

Mail:
cille@cillesaastad.no
Adresse
Sarbuvollveien 2a
1363 Høvik
Se kart/Beregn kjørerute...
Gratis prøvetime

Jeg tilbyr en uforpliktende Gratis Prøvetime. Det er en fin måte og finne ut av om vi har lyst til å jobbe sammen. Om kjemien stemmer.

Hvis du ønsker Gratis Prøvetime ta kontakt på mail eller mobil.

Nyhet

Copyright 2010 by Cille Saastad :: Coach & Samtalepartner   Login