Om Cille Saastad

Jeg motiveres og får energi av andre mennesker. Dette har jeg egentlig alltid visst, men det var først i voksen alder at jeg gjorde en kursendring i min karrierevei. Hva er vel meningen med å jobbe med noe som man bare er passe fornøyd med? Tilværelsen er mer meningsfylt når jeg holder på med aktiviteter som gir meg energi. Og da gjør jeg også en bedre jobb. Daglig jakter jeg på lykke, glede, energi og læring. Bevisst prøver jeg å velge bort det som tapper meg for energi. Og hele tiden lærer jeg.

Jeg er opprinnelig Siviløkonom, utdannet fra Handelshøyskolen i København og Georgia State University, USA. I nesten 10 år bodde jeg i utlandet, først som student og siden som Produktsjef i London. Min 15 årige karriere innenfor internasjonal markedsføring startet i Esselte i London, deretter i Oslo hos Colgate-Palmolive som Markedssjef. Da barna kom ønsket jeg frihet og fleksibilitet og startet for meg selv innenfor kvalitativ markedsanalyse. I jobbene mine traff jeg mange mennesker, men det var alltid produkter som sto i sentrum. Jeg har alltid vært nysgjerrig på mennesker og hva de motiveres av. Nå var det på tide å jobbe med mennesker i sentrum. 

Etter en 2-årig deltidsutdannelse innenfor samtaleterapi hos Huma Nova , fant jeg verktøykassen coaching og verdens største coachingskole, CTI (The Coaches Training Institute) . Her har jeg tatt 5 grunnkurs i co-active coaching, ett 6 måneders sertifiseringsprogram, 1-årig Leadership program og grunnkurs i relasjonscoaching (ORSC). Gjennom ICF, International Coaching Federation er jeg sertifisert på PCC nivå, Professional Certified Coach. De siste fem årene har jeg vært instruktør for grunnkursene i coaching for CTI, både her i Norge og ellers i Europa. I 2017 ble jeg også sertifisert som Neurotransformational Coach gjennom BEabove Leadership. Mesteparten av mitt arbeide gjør jeg som veileder i arbeids- og inkluderingsbransjen. Jeg har syv års erfaring fra Din Utvikling som karrierecoach, og siden september 2019 som jobbveileder hos Arba . En utrolig meningsfylt jobb hvor jeg veileder mennesker tilbake til arbeidslivet. Eget stress og uro, samt ønske om å hjelpe andre med det samme, har ført meg til Mindfulness som jeg har praktisert i over 10 år. Høsten 2018 ble jeg sertifisert Mindfulnessinstruktør gjennom Creationwork.

Jeg er en begeistret og varm lytter. Jeg får tilbakemeldinger på at jeg skaper en trygg og tillitsfull atmosfære. Min oppgave er først og fremst å stille gode spørsmål, slik at du som klient kan reflektere og bli bedre kjent med deg selv. Coaching er en bevisstgjørende prosess som blant annet gjør deg i stand til å ta valg som er mer i tråd med dine verdier. Valg som fører deg i den retningen du ønsker. Samtidig som du er tilstede i ditt eget liv. Jeg vil gi deg hjemmeoppgaver og hjelpe deg med å holde fokus. Noen ganger trenger man et lite dytt for å komme seg videre i livet. Andre ganger trenger man et realt spark bak. Dette kan jeg hjelpe deg med.

Les hva andre sier: se referanser

                  

Kontakt
Mobil:
41 30 94 05

Mail:
cille@cillesaastad.no
Adresse

Sandvika

Ta kontakt for veibeskrivelse.

Gratis prøvetime

Tar for tiden ikke inn nye klienter.

Copyright 2010 by Cille Saastad :: Coach & Samtalepartner   Login