Referanser
Cille evner å få frem det beste i deg.
"Jeg fikk anbefalt Cille av en god venn som mente at det kunne være nyttig for meg å få sortert ut hva og hvor jeg ville i forhold til jobb etter mye frustrasjon.
Skeptisk, som jeg er av natur, sjekket jeg sidene til Cille for å se hva hun stod for og hva hun kunne tilby, og konklusjonen ble at hun skulle "få en sjanse". Noe jeg ikke har angret på i etterkant!
I løpet av samtalene med Cille har jeg fått retningssans til å komme meg videre. Jeg har fått tilbake troen på at jeg kan få til det jeg vil her i livet.
Gjennom sin faglig dyktighet og fantastiske personlighet har Cille klart å synliggjøre viktigheten av egne verdier, og bevistgjøre meg betydningen av å holde fokus på det som gir energi, for å komme videre.
Cille har gitt meg en trygghet som skaper motivasjon og som gjør at jeg er klar for å ta fatt på nye utfordringer. Nå er det min tur til å prestere.

Kari Næsfeldt 
 
For meg er Cille ikke bare en profesjonell samtalepartner men ”noe mer” eller ”det lille ekstra".
Som nystartet gründer og skifte av veivalg midt i livet begynte usikkerheten , negative tanker og spørsmål og melde seg ganske fort. Etter mange år i arbeidslivet med mange kollegaer dykket behovet opp for en å prate med som ikke kjente meg og som jeg ikke hadde noen relasjon til.
Cille ”fant” jeg ved en tilfeldighet i fm med et nettverkstreff, men jeg visste veldig raskt at hun ikke var et tilfeldig valg, men rett person for meg!

Cille hjalp meg med å plukke frem verdiene mine, synliggjøre dem og være ærlig med meg selv i tillegg hjalp hun meg med å fjerne ”sabotørene”, holde ”kursen”, være tro mot forretningskonseptet mitt og til å tørre å ta det neste skrittet videre i min business uten frykt!

Cille får deg til å føle deg vel, til å ta et stopp, stresse ned og gi tankene spillerom.
Jeg savner veldig samtalene våre men samtidig vet jeg at jeg ikke trenger dem nå. Jeg vil på det aller varmeste anbefale Cille!

Charlotte K. Lunde, gründer og daglig leder av cklinterior.no 
 
Cille fremsto for meg som en svært engasjert, positiv, motiverende og dyktig coach.

Jeg gikk til Cille da jeg sto ovenfor et viktig valg i livet. Hun hjalp meg til å gå i dybden og bli mer bevisst på hvilke verdier som var viktige for meg for å kunne velge rett. Samtalene med Cille bidro vesentlig til at jeg etterhvert ble sikker på hvilket valg som var riktig for meg.

Jeg tar gjerne noen timer hos henne igjen hvis det dukker opp nye viktige valg i livet som jeg er usikker på.

Øystein

 
 
Cille har evnen til å lytte, og gi deg et klarere perspektiv på situasjonen og utfordringene.
Jeg traff Cille Saastad gjennom et grunnkurs i CTI-coaching. Hun var den i gruppen som du umiddelbart fikk tillit til.

Min stilling og arbeidssituasjon ble noe senere utsatt for store endringer, og jeg måtte foreta noen valg. Første valget var ikke vanskelig, jeg oppsøkte Cille.
Cille har evnen til å lytte, og gi deg et klarere perspektiv på situasjonen og utfordringene.
Etter samtalene med Cille var valgene ofte ikke så uoverkommelige lenger.

Jeg vil anbefale Cille Saastad på det varmeste, en kunnskapsrik samtalepartner og inspirasjonskilde i situasjoner det er lett "å ikke se skogen for bare trær".
Hun hjeper deg å finne den beste veien, om ikke alltid den letteste.

Johanne Gjertsen
Rådgiver Nav
 
 
Tusen takk igjen, Cille. Du er min engel.
Jeg var en overarbeidet møbel-snekker med 7-dagers arbeids uker. Jeg elsket jobben min, men hadde lite rom til andre ting i livet mitt. Ferie var det ikke tid til. Cille var en av mine kunder, og lite visste jeg om hva coaching var før hun nevnte litt for meg.
Hun lurte på om jeg ville prøve meg på noen timer coaching med henne. Jeg trodde ikke jeg hadde behov for noe sånt, men tenkte at jeg kunne jo prøve og se hva dette gikk ut på, for hun er en veldig behagelig og fin person.


Første time ba Cille meg om å øse ut av meg ting jeg ville snakke om, som hang over meg eller lignende. Det var litt rart å sitte å snakke om sånt med en utenforstående i begynnelsen, men etter at jeg kom i gang, viste det seg at jeg hadde bøttevis med uløste problemer i privat- og arbeidslivet mitt. Det var ganske deilig å få tømt seg overfor en proff som ikke trenger å ta frustrasjonen til seg personlig. Vi ble enige om prioriterings-rekkefølge for hva vi skulle ta for oss. Cille hadde mange morsomme tilnærmings metoder for å belyse plagene mine. Noen av dem fysiske «rollespill», og andre muntlige tankeeksperimenter.
Resultatet av disse metodene og Cille's forklaringer gjorde at jeg mye tydligere klarte å se mulighetene for å løse problemene. Hun hjalp meg å forstå at jeg overdrev størrelsen på dem, og at de slettes ikke var uløselige. Overraskende fort merket jeg at trykket avtok.
Idag er livet mitt mye mer balansert og behagelig. Jeg har fått meg ny jobb som jeg også stortrives med. Jeg jobber 5-dagers uke og har overskudd til mer når dagen er over. 5 uker ferie tar jeg hvert år, og tid til venner og familie har jeg også. Lurer av og til på hvor langt det hadde gått dersom jeg ikke hadde tatt imot Cilles tilbud.


Jeg kommer til å oppsøke Cille igjen dersom jeg føler at ting begynner å bygge seg opp for meg, og anbefaler henne til alle jeg kjenner som synes dagene blir tøffe å takle i perioder. Det beste er at jeg ikke kommer til å grue meg til det dersom jeg ønsker mer av hennes hjelp. Sesjonene er jo både hyggelige og morsomme i tillegg til at jeg får tømt meg skikkelig.

Steinar Hammerstad 
 
Jeg vil gi Cille de beste anbefalinger!
Jeg har brukt Cille som coach siden november 2006. I løpet av disse 4 årene har jeg brukt henne som coach relatert til utvikling innen jobb og karriere, men også utvikling og utfordringer på det mer personlige plan. Cille setter alltid meg som person i fokus og jeg vil spesielt fremheve hennes evne til å benytte metoder og teknikker som "treffer" og som får i gang mine tanker og ideer på en inspirerende måte. Det er rett og slett morsomt å jobbe med Cille! Hun er alltid godt forberedt, er engasjert, er veldig god til å kommunisere og har en helt egen evne til å være menneskelig og får meg til å føle meg tilpass og komfortabel slik at jeg kan jobbe med mitt “indre”. Hun gir meg utfordringer både underveis i våre samtaletimer og gjennom oppgaver jeg jobber med mellom våre timer. Dette bringer meg fremover, alltid i riktig “tempo”. Cille benytter sin fagkompetanse og sine menneskelige egenskaper på en utmerket måte. Jeg har utviklet meg mye som menneske siden jeg begynte å bruke Cille som coach og jeg gleder meg til å jobbe videre med henne.  

Morten Hafstad, IKT senior rådgiver, Hafstad Consulting 
 
Jeg fikk super hjelp av Cille i en periode i livet hvor det rett og slett skjedde for mye.
både hjemme og på jobb. Cille hjalp meg med å ommøblere hverdagen, sortere tanker og bli mer bevisst på hva som er viktig her i livet. I tillegg fikk jeg hjelp til å flytte fokus fra alt jeg ikke
fikk gjort, til alt hva jeg faktisk får gjort. En herlig endring! Ellers må det jo sies at Cille har et veldig behagelig vesen som gjør at det er lett å prate med henne. Hun utstråler trygghet og harmoni, og er en kunnskapsrik person som man kan stole fullt og helt på. Jeg anbefaler
henne på det varmeste.

Trude Mørtvedt, advokat. 
 
Jeg ønsker på det varmeste å anbefale Cille som coach.
Hun er både profesjonell og personlig. Jeg kom i kontakt med Cille som coach, fordi jeg var kommet til et punkt i livet hvor jeg følte meg forvillet og låst, både karrieremessig og personlig. Jeg trengte hjelp til å komme meg videre. Cille er et flott menneske som det er lett å fa tillitt til og å føle seg vel med. Hun skaper et trygt rom for veiledning, vekst og forandring. Jeg er på et bedre ´sted´ i livet nå. Samtalene og oppgavene hun gav meg, har hjulpet meg med det. Forandring er gjerne en bevisstgjøringsprosess som tar tid. Dermed blir samtalene og oppgavene fremdeles et viktig ankerpunkt for meg.

Ida 
 
Jeg har gått til coaching hos Cille Saastad i 4 år.
og er svært fornøyd med hvilken effekt det gir. Hun har bidratt til en bevisstgjøring av mine verdier, som stadig er nyttig i hverdagen - både på jobb og privat. Cille har sørget for at jeg har tatt frem boksehanskene og slått knock out på flere sabbotører, og hun gjør at jeg jobber målbevisst for å oppfylle suksesskriteriene mine. Jeg går alltid fra timene med Cille med ny energi og motivasjon.

Marianne Buset Foss, daglig leder i nettbutikken Underverker.no 
Kontakt
Mobil:
41 30 94 05

Mail:
cille@cillesaastad.no
Adresse

Sandvika

Ta kontakt for veibeskrivelse.

Gratis prøvetime

Tar for tiden ikke inn nye klienter.

Nyhet

"Bekymring tar ikke bort morgendagens problemer, det tar bort dagens fred!"

Copyright 2010 by Cille Saastad :: Coach & Samtalepartner   Login