Tjenester
Individuell coaching er en konfidensiell samtale hvor vi sammen jobber for at du skal oppnå de målene du setter deg. Jeg jobber både med personlige og jobbrelaterte utfordringer. Fordi grensene flyter mellom jobb og privatliv, vil gode og dårlige opplevelser i ditt privatliv påvirke jobb og omvendt. Jeg tror på helhet og jobber med deg som et helt menneske, uansett hvilke roller du har. Men du bestemmer hva du vil ha mest fokus på i coachingen.

Coaching handler om endring. Når man bestemmer seg for å gjøre endringer i livet sitt, små eller store, så setter man en prosess i gang. Hvis endringen er liten og man vet nøyaktig hvor man vil, kan prosessen være kort. Men ofte tar det lenger tid enn man tror. Kanskje skal man begynne med noe man aldri har gjort før. Eller man skal endre noen godt inngrodde vaner.

En coachingprosess varer vanligvis fra 3 - 6 måneder. Da møtes vi hver 2. eller 3. uke i en time til halvannen. Men ingen coachingprosess er lik og jeg har også klienter som har gått hos meg i flere år. Da møtes vi mindre hyppig.

Jeg elsker å jobbe med mennesker og ser det som et privilegium å få lov til å være med å få innblikk i et annet menneskes liv. Det er stort å oppleve at klienter tar nye steg og får mer av det livet de drømmer om. Enten om det er på jobb, privat eller begge steder

Her er noen av utfordringene jeg kan jobbe med: 
  • Ny eller endrede veivalg i karrieren
  • Utfordringer i jobben – lederskap/kommunikasjon/prioriteringer
  • Balanse jobb/privatliv 
  • Oppnå Mål / Drømmer 
  • Bedre selvtillit / selvfølelse
  • Ta vanskelige valg 
  • Bli tydeligere – sette grenser
  • Mer glede og energi

Mentorcoaching
Skal du sertifisere deg hos CTI, kreves det at du selv får coaching av en sertifisert coach. Sertifiseringsprosessen er spennende og utfordrende og det er godt å ha en uforstående å snakke med. Det er opptil deg selv hvordan du vil bruke coachingsesjonene. Jeg kan hjelpe deg med å fordype læringen gjennom praktiske øvelser. Sørge for at du holder fokus mot målet ditt. Oppmuntre og styrke deg som coach. Samt hjelpe deg i din egen selvutvikling.

Jeg bistår også de som er under grunnutdannelse og er med i CTI’s mentorordning for de som har fullført første grunnkurs.

Mindfulness
Mindfulness er for meg en livsfilosofi som jeg selv lever etter. Det er derfor helt naturlig for meg å bruke i samtaler med mine klienter / kandidater, både i form av konkrete øvelser men også i min tilnærmingsform. Jeg holder også kurs i Mindfulness. Les mer ved å klikke her

Workshops
Jeg skreddersyr workshops innen ulike temaer for å styrke enkeltindivider. Her er noen eksempler: 
    • Coachende lederskap 
    • Hvordan utvikle nysgjerrighet 
    • Magiske øyeblikk 
    • Time-out 


 

 

 


Kontakt
Mobil:
41 30 94 05

Mail:
cille@cillesaastad.no
Adresse

Sandvika

Ta kontakt for veibeskrivelse.

Gratis prøvetime

Jeg tilbyr en uforpliktende Gratis Prøvetime. Det er en fin måte og finne ut av om vi har lyst til å jobbe sammen. Om kjemien stemmer.

Hvis du ønsker Gratis Prøvetime ta kontakt på mail eller mobil.

Copyright 2010 by Cille Saastad :: Coach & Samtalepartner   Login